Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Oosterhout Header
Genomineerd Beauty Award 2015

Acne behandeling

Wil je af van je acne huid, ik kan je hierbij helpen!

Uit ervaring weet ik dat een goede behandeling in mijn schoonheidssalon al een eerste stap is naar een beter huidgevoel en een rustiger huid.

Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij acne. Met de juiste behandeling en door thuiszorg kan ik je huid weer in balans brengen.

Gouden bergen beloven doe ik niet en dat kan ik ook niet, omdat iedere vorm van acne op zich bekeken moet worden. Wat ik wel kan is, samen met jou, werken aan een betere huidconditie. Uit ervaring weet ik dat een goede behandeling in mijn schoonheidssalon al een eerste stap is naar een beter huidgevoel en een rustiger huid. Eenvoudigweg door het zelf thuis voortzetten van de behandeling zal je je huid binnen enkele weken zienderogen zien opknappen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse.

Behandeling van acne

Over het aantal behandelingen en het soort behandelingen kan ik op voorhand niets zeggen zonder je huid gezien te hebben. De mate waarin je last hebt van acne, het soort acne, het type huid wat je hebt zijn factoren die allen bepalend zijn voor het behandelplan.

Hou er rekening mee dat het intensieve niet geheel pijnloze behandelingen zijn, die thuis moeten worden voorgezet met de juiste producten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft voor Acne behandelingen, zal uw zorgverzekeraar dit vergoeden. Afhankelijk van uw aanvullende voorwaarden zit hier een bepaald maximum aan. Kijk hiervoor naar uw polisvoorwaarden of bel met uw zorgverzekeraar.

Op mijn factuur staat een AGB-code welke de zorgverzekeraar nodig zal hebben om de factuur te kunnen vergoeden. Deze code toont aan dat ik een geregistreerd Acne specialist ben.

Hoe ontstaat acne?

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van Acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen ontstaat Acne rond de pubertijd wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talkklieren in het gezicht, op de rug, op de borst worden groter en produceren meer talg.

Het zelf uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand

Indien er teveel talg wordt afgescheiden, kan de talg zich ophopen en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talg ophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd.

Er zijn oppervlakkige open mee-eters(blackheads) en meer onderhuidsgelegen gesloten mee-eters(whiteheads). De talg ophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de afvoergang van de talg klier, waardoor deze smaller wordt. In de talgklieren bevinden zich bacterieen die te talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en deze vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. Dit komt terecht in de aangrenzende huid en veroorzaken een ontsteking.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;