Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Anti-Aging Oosterhout
Genomineerd Beauty Award 2015

Anti-Aging

Anti-aging betekent letterlijk “niet verouderen”. Het verouderingsproces kun je natuurlijk niet stop zetten, maar je kunt het wel vertragen.

Vanaf de geboorte tot aan jongvolwassene zijn de cellen van ons lichaam sterk, veerkrachtig. Nieuwe cellen worden gemakkelijk aangemaakt, maar naarmate je ouder wordt, vermindert het vermogen van ons lichaam om nieuwe cellen aan te maken. De cellen sterven af en daarmee start het verouderingsproces.

De collagene en elastine vezels nemen af waardoor de huid slapper wordt. Ook het vocht in de huid wordt minder waardoor de huid minder vol wordt. Hierdoor ontstaan rimpels.

Met anti-aging zorgen we er voor dat de huid minder rimpels in het gezicht heeft, een vitale uitstraling zodat je beter in je vel zitten.

In mijn salon heb ik meerdere anti-aging behandelingen. Welke het beste bij jou past hangt af van je leeftijd en de conditie van je huid.

Microneedling

Microneedling Dermapen

Microneedling, is een veilige en effectieve behandelmethode waarbij de zelfhelende reactie van het lichaam wordt gebruikt. Het is een van de grootste beauty trends van dit moment.

De huid wordt bewerkt met veel kleine naaldjes die honderden kleine gaatjes per seconde maken in de huid om het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren

Lees meer over Microneedling...

Oxygeneo

Oxygeneo Tripollar Behandeling

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

Meer over Oxygeneo behandelingen...

Activ'Age

Maria Galland Activ'Age

Als expert op het gebied van professionele anti-aging verzorging, presenteert Maria Galland haar nieuwe lijn ACTIV'AGE. Het passende antwoord op de nieuwe wensen van de rijpere huid en de daarbij behorende veranderingen: rimpelvorming en droogheid nemen toe, de huiddichtheid en uitstraling nemen af.

Lees meer over Activ'Age Anti-Aging...

Microdermabrasie

Nieuw in mijn schoonheidssalon: Microdermabrasie

Nieuw in mijn salon: Microdermabrasie. Het is op het gebied van peeling de beste gezichtsverzorging van dit moment. Het verstevigt je huid en laat het er weer fris en jong uitzien. Bovendien kan het ingezet worden bij het oplossen van diverse huidproblemen.

Lees verder over Microdermabrasie...

Soin Mille Lumière

Maria Galland Soin Mille Lumiere

Deze behandeling geeft u een weergaloze uitstraling. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht- en voelbaar ant-aging effect.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

Soin Mille Lumiereo behandelingen van Maria Galland ...

Lifting Absolue Jeunesse

Maria Galland Lifting Absolue Jeunesse

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect. Alsof de huid van binnenuit meer volume krijgt, zijn de rimpeltjes minder diep geworden en lijken de contouren “gelift”.

Voor een gezicht, dat er heerlijk ontspannen uitziet en dat expressie en levensvreugde uitstraalt.

Lifting Absolue Jeunesse behandeling van Maria Galland...
2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;