Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header

Environ

De filosofie van Environ

Environ
De filosofie van Environ staat voor het behoud van een mooie huid, een heel leven lang ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

De producten van Environ bevatte vitamine A en anti oxidanten als complete basisingredienten voor een gezonde huid. Vitamine A zorgt ervoor dat huidcellen worden gevormt en correct functioneren. Zonder vitamine A zou een mooie huid onmogelijk zijn. Vanaf onze geboorte worden we ouder en onze huid ook. Je huid is je dierbaarste bezit en moet vanaf kinds af aan verzorgd en gevoed worden. Environ houdt vast aan het concept waarin afgebroken vitamines in de huid vervangen worden.

Dit betekent dat het huidverzorgingsprogramma voor ieder dezelfde basis heeft. Echter, het vitaminegehalte zal aan de huid aangepast worden en bepaalde intensieve producten zullen gebruikt worden bij de specifieke huidcondities.

Dr Des Fernandes

DR Des Fernandez
De firma Environ skincare werd in 1980 opgericht door Dr Des Fernandes . Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patienten veroorzaakt door een melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en was hij vastberaden om een gamma aan huidverzorgende producten te ontwikkelen die het behoud van een gezonde huid zou garanderen.

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling want het leverde tal van voordelen op voor de door zon beschadigde huid. Dr des Fernandes wa een van de eersten in de 80 er jaren die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de huid wezenlijken zichtbaar te verbeteren.

Jaren later ontwikkelde environ voedingssupplementen om zo van binnenuit ook een gezond mogelijke huid te verkrijgen en te behouden.

Alle supplementen bevatten vitamine A in combinatie met andere vitamines en mineralen om zo ook ieder huid probleem aan te pakken.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;