Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste Oosterhout NB
Schoonheidssalon Header
Genomineerd Beauty Award 2015

ACTIV'AGE - anti-ageing

Als expert op het gebied van professionele anti-ageing verzorging, presenteert Maria Galland haar nieuwe lijn ACTIV'AGE. Het passende antwoord op de nieuwe wensen van de rijpere huid en de daarbij behorende veranderingen: rimpelvorming en droogheid nemen toe, de huiddichtheid en uitstraling nemen af.

Op het keerpunt in de leeftijd van de ouder wordende huid willen vrouwen graag professionele adviezen en effectieve verzorging om de schoonheid van de vrouw langer instand te houden. Dit geldt in het bijzonder wanneer deze te maken hebben met de veranderende hormoonspiegel.

De nieuwe ACTIV'AGE lijn van Maria Galland is te combineren met alle SOIN behandelingen van Maria Galland

Het ouder worden van de huid

Het ouder worden van de huid en de mate waarin het ouder wordt is afhankelijk van zowel interne als externe factoren. Verre weg de belangrijkse externe factor (80%) op het huidverouderingsproces is UV-straling. Daarnaast hebben roken, voedings- en lifestyle factoren invloed op het ouder worden van de huid.

De schoonheid en het evenwicht van onze huid hebben een directe uitwerking op ons gevoel van welzijn - Maria Galland

Heel anders werkt huidveroudering van binnenuit. Deze wordt bepaald door erfelijke aanleg en verschillende condities. Verandering in het hormonale evenwicht spelen hier een cruciale rol.

Het kenmerk van huidveroudering van binnenuit is een afname van het huidvolume in alle drie de huidlagen en de veranderende huidstructuur. De huid wordt dunner, de stevigheid en elasticiteit neemt af en het vochtgehalte van de huid is lastig op peil te houden. Maria Galland heeft hier de oplossing voor.

Bekijk ook de video

Anti-ageing producten van Maria Galland

Maria Galland heeft vier innovatieve producten met een unieke werkstoffencombinatie, die de centrale huidfuncties reactiveren en de tekenen van huidveranderingen vervagen, die worden veroorzaakt door de leeftijd en het milieu. De huid wordt verstevigd en glad gemaakt. Je huid krijgt de souplesse en frisheid terug.

719 - Serum

Direct effect voor een gelifte huid
719 - Serum ACTIV'AGE

De geconcentreerde textuur is licht en tegelijkertijd intensief verzorgend waardoor je huid confortabeler en gekalmeerd aan zal voelen. Het serum zorgt de hele dag voor een optimale hydratatie, verminderd rimpels en verbetert de veerkracht. Ook zal de huid er zichtbaar steviger en gladder uitzien en beschermt het de huid tegen huiveroudering veroorzaakt door UV-licht.

Het serum dien je 's morgens en 's avonds aan te brengen op je gezicht, hals en decolleté vóór de 720 Crème Fine ACTIV'AGE

720 - Crème Fine

Een intensief effect voor een gladdere en stevigere huid
720 - Crème Fine

De combinatie van werkzame stoffen bevordert de vitaliteit van de huidstamcellen, ondersteunt hun biologische werking en versterkt de opbouw van de bovenste huidlaag.

Testresultaten tonen aan dat de Crème Fine de huid steviger, gladder en elastischer maakt en zichtbaar antirimpel-effect heeft. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbeterd.

De crème dien je 's morgens en 's avonds aan te brengen op gezicht, hals en decolleté

721 - Masque Fraîcheur

Een masker voor intensieve frisheid en comfort
721 - Masque ACTIV'AGE

Een verfrissend en voedend masker dat de schoonheid van de rijpere huid. Het voorziet de huid van verfrissende en voedende ingrediënten en vervaagt tekenen van huidverandering veroorzaakt door de leeftijd en het milieu.

Breng een- of tweemaal per week een dun laagje aan op gezicht, hals en decolleté en laat het 5 minuten inwerken.

722 - Brume Activ'Age

Een verzorgende en verfrissende gezichtsspray
722 - Brume ACTIV'AGE

Verzorgende gezichtsspray met puur gletsjerwater en zeer actieve werkstoffen, die de rijpere huid verfrist en ontspant. Uiters efficiënte peptiden versterken de collagene vezels en maken de huid daardoor steviger en gladder. Het resuktaat is een stralende huid, gehuld in een aangenaam, subtiel geurende sluier.

Kan gebruikt worden over een verzorgingscrème of make-up heen. Vermijd contact met de ogen.

2012 - 2024 © Huidverzorging Anyeska van der Horst - Schoonheidssalon in Oosterhout NB
Environ Logo
Maria Galland Logo
Payot Logo
Jane Iredale Logo
Maria Galland Qui,c'est moi
Links
Home
Behandelingen
Acne
Anti-Aging
Microneedling
Merken
Prijslijst
Cadeaubon
Tips
Over
Contact
Lid van
ANBOS Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Branchorganisatie Schoonheidsverzorging
Adres
Huidverzorging Anyeska van der Horst
Slijperijhof 6
4902 DJ Oosterhout, NB
0162 - 420 675
Social media
Volg mij ook op de sociale media

V2023.06.29

Contact
;